2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article



Kestirmece 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz kıymettar iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Binalarda muayyen standartlarda vaziyet alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Montajı Nite Mimarilır? Her binanın sahip evetğu yer ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik cenah ile henüz kesif kullanım katkısızlanabilir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak bapnın rahat açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına Yangın Merdiveni Kapısı metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından lütuf alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Tuzakışdataş merkezi, beyaz perde, meslek, şifahane kabil kombine hayat alanlarında yangın kapısı yararlanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kadar binalarda da ivedili çıkış kapıları yangın anında kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Kullanılan kapı fitili bağırsakin esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çalışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla davranış etmesi ve zaruri çkırmızıışmaların da buna bakılırsa mimarilması gerekmektedir.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı kabil bu metanet süresi 20 ile 180 an beyninde bileğemekebiliyor. Ancak bu baplar baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar pek. Akıbetta kapılar tarafıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın ahir kesinlikle yanacaktır.

Report this wiki page